Dôležité upozornenie! Pre veľký záujem v ostatných dňoch sme sa rozhodli výnimočne predĺžiť možnosť registrácie makerov na prvý Slovenský Maker Faire až do konca septembra!

Pôvôdný dátum do 15.9. teda už neplatí, registrovať sa môžete ešte pár dní až do konca septembra pomocou formuláru Call For Makers, ktorý nájdete na tejto stránke vpravo hore, alebo na TEJTO ADRESE! Po tomto termíne však budú prihlášky definitívne uzatvorené a nebudete sa môcť zúčastniť ZADARMO ako makeri. Využite preto poslednú šancu a prosím nenechávajte si túto možnosť až na poslednú chvíľu, aby naozaj nebolo neskoro a nestratili ste jedinečnú príležitosť ukázať svoj projekt.

Výzva Call For Makers 2019 definitívne končí 30.9.2019!


Touto cestou sa zároveň chceme ospravedlniť aj už registrovaným makerom, ktorí od nás ešte nedostali vyjadrenie k ich prihláške. Kontaktujeme vás postupne, no je vás skutočne dosť. V krátkom čase však budete všetci vyrozumení a dostanete od nás ďalšie inštrukcie. Ďakujeme vám za porozumenie a tešíme sa na stretnutie s Vami už v novembri v Starej tržnici.

organizačný team