Ak máte 3D tlačiareň, určite ste už skúšali vytlačiť nejakú 3D postavičku. Čo tak vyrobiť si nejakú vlastnú figúrku – seba, alebo nejakého kamaráta? Že je pre vás 3D modelovanie príliš zložité? Tu je jednoduchý návod aj pre začiatočníkov.

Slovenský Youtube kanál 3D Guru Makes It vás vo videu prevedie celým procesom krok za krokom až po finálnu tlač a maľovanie vytlačeného modelu. V popise videa potom nájdete odkazy na použitý softvér (všetko sú to free alebo trial verzie, ktoré si môžete stiahnuť a sami vyskúšať). V popise nájdete aj užitočné odkazy na ďalšie stránky s vhodnými doplnkami, modelmi oblečení a pod.. Video je rozhodne veľmi zaujímavé a odporúčame ho aj ako dobrý študijný materiál pre vaše budúce projekty.

 


Ak máte nejaký vlastný tip, alebo návod na nejaký pekný makerský projekt, napíšte nám, radi ho budeme zdieľať v tejto našej skvelej komunite. Stále platí výzva Call For Makers, preto neváhajte a prihláste sa do konca septembra so svojimi projektami ZADARMO na prvý slovenský Maker Faire v Bratislave 15.11.2019. tešíme sa na vás!


Zakúpiť si ich môžete naVstupenky na Mini Maker Faire Bratislava 2019

Všetky informácie o vstupenkách a príp. zľavách nájdete na našej stránke
https://bratislava.makerfaire.com/2019/10/07/vstupenky-uz-v-predaji/