Deň D sa blíži a prípravy na historicky prvý Maker Faire na Slovensku vrcholia. Dobrou správou je, že vstupenky sú už v predpredaji a môžete si ich rezervovať už dnes. A nielen to! Pripravujeme aj malé prekvapenie. Aké budú ceny vstupného?

Vstupenky sú už v predaji elektronicky cez tootoot. Zakúpiť si ich môžete na Vstupenky na Mini Maker Faire Bratislava 2019

 

Príďte sa pozrieť na prehliadku ľudskej tvorivosti a inovácie! Maker Faire je najväčšia svetová prehliadka inovácií, kreativity a dômyselnosti pre celú rodinu. Je určený rovnako pre deti, dospelých i seniorov hľadajúcich aktívnu zábavu, užitočné zručnosti a nové nápady. Maker Faire ponúka možnosť nielen nahliadnuť do budúcnosti, ale sa na nej aj aktívne podieľať.

Vstupenky samozrejme bude možné kúpiť aj priamo na mieste 15.novembra 2019 v Starej tržnici v Bratislave, ale aby ste sa dnu dostali čo rýchlejšie a najpohodlnejšie, odporúčame vám zakúpiť si elektronickú vstupenku prostredníctvom služby tootoot (príp. môžete použiť skrátený link http://tiny.cc/MFBA alebo QR kód nižšie).

KAŽDÁ 50. VSTUPENKA VYHRÁVA!
(klikni sem pre viac info o súťaži)

Ceny vstupeniek sú nasledovné:

  • DETI DO 6 ROKOV = vstup ZDARMA – iba v sprievode dospelej osoby
  • ŠTUDENTI a držitelia ISIC = 3 € (je potrebné sa pri vstupe preukázať)
  • DOSPELÍ = 5 € celodenná vstupenka
  • RODINNÁ VSTUPENKA = 10 € – vstup platí pre 2×dospelí + max. 4 študenti alebo deti od 6 rokov

Okrem uvedených je možné objednať aj HROMADNÝ VSTUP pre skupiny 10 a viac ľudí za akciovú cenu 2 €/osoba. V prípade záujmu o hromadný vstup nás prosím kontaktujte na oz.itsk@gmail.com.


POZOR! VSTUP PRE ŠKOLY, ŠTUDENTOV A UČITEĽOV
od 9.30 do 11.00 ZDARMA!

Vďaka našim úžasným partnerom majú študenti a ich pedagógovia vstup do 11.00 hod. ZDARMA! Táto akcia však platí na vstup iba do 11.00 hod. a po tomto termíne bude potrebné zabezpečiť si zvýhodnenú hromadnú skupinovú vstupenku aj pre školské zájazdy na oz.itsk@gmail.com.


PRESS – NOVINÁRI

Pre novinárske akreditácie prosím kontaktujte: Juraj Redeky, juraj.redeky@taktiq.com, mob.: 0911-478 280


Viac info o festivale nájdete na adrese:

https://bratislava.makerfaire.com/
https://www.facebook.com/MakerFaireBratislava/


Organizátorom Mini Maker Faire Bratislava je o.z. Inovácie a tradície. Kontakty na náš team nájdete na stránke v seckcii KONTAKTY.