Tak, a teraz už viete, prečo sme po vás chceli pri objednávaní vstupenky vaše meno a kontakt (mail). Samozrejme ide o nepovinný údaj, ale pomôže nám to pri kontakte s potencionálnymi výhercami.


Pripravili sme si pre vás potichu malú súťaž so vstupenkami. Stačí ak si zakúpite vstupenku na prvý Maker Faire na Slovensku a budete v poradí číslo 50, 100, 150, 200, 250,… Skrátka PRVÁ a potom každá 50. vstupenka zakúpená v predpredaji vyhráva! To, či ste mali šťastie sa dozviete mailom od nás. Svoju výhru si následne budete môcť prevziať priamo na Maker Faire v Bratislave.

Meno prvého výhercu sme zistili už včera. Krátko po spustení predaja si ako vôbec prvý zakúpil vstupenku Marek Šubjak z Bratislavy, s ktorým sme sa ihneď spojili. Marek nám poslal svoje číslo a my sme ho ako prvého výhercu trochu vyspovedali. Prinášame vám prepis nášho včerajšieho telefonického rozhovoru:

Marek, ako poznáte Maker Faire? Mal ste už možnosť aj nejaký navštíviť, alebo toto bude vaša premiéra?

Toto bude moja premiéra. Po prvýkrát som počul o Maker Faire v Prahe, kam som sa chcel prísť pozrieť, ale žiaľ nevyšlo mi to a preto som privítal, keď som našiel informáciu o Maker Faire aj v Bratislave.

Ako ste sa o nás dozvedel?

Informáciu spolu s odkazom na stránky som našiel na Facebooku pražského Maker Faire a tak som si vás „lajkol“ a začal vás sledovať. Keď som dnes našiel info o predaji vstupeniek, nezaváhal som a ihneď si kúpil dve.

Prídete s priateľmi, či rodinou…?

S manželkou, keďže máme zakúpené dve vstupenky. Popravde príjemne ma prekvapila cena, pretože som očakával, že to bude asi viac.

Vy sám ste tiež maker?

Zatiaľ nie, ale je mi to rozhodne blízke. Fascinuje ma, čo všetko ľudia dokážu vymyslieť a aj vyrobiť. Práve preto sa chcem prísť pozrieť a možno inšpirovať pre nejaký môj budúci projekt.

Marek, ďakujeme za Váš čas, aj za tento rozhovor a tešíme sa na osobné stretnutie s vami v novembri na prvom MF v Bratislave, kde vám odovzdáme vašu výhru.


O čo hráme?

V hre sú modré tričká s logom (k dispozícii budú rôzne veľkosti) a tokeny s NFC čipom vytlačené na 3D tlačiarni Prusa 3D. Token veľkosťou pasuje aj do nákupného vozíku miesto mince, takže ak si ho dáte ako prívesok na kľúče, bude mať pre vás určite ďalšie praktické využitie. NFC čip nepotrebuje žiadne napájanie, žiadnu batériu, no môže obsahovať akúkoľvek informáciu (text, web adresu, prístupový kód, krypto peňaženku,…), ktorú si sem môžete nahrať sami, prípadne vám s tým pomôžu priamo na Maker Faire na stánku Paralelnej Polis.

Každá 50. vstupenka v predpredaji vyhráva!

Vstupenky na Mini Maker Faire Bratislava 2019