Jedným zo zmyslov výstavy Maker Faire je vzdelávať a ukázať možnosti inovácií aj na úrovni študentov. Preto sme sa pre prvý ročník Maker Faire na Slovensku rozhodli umožniť školským skupinám vstup zdarma v ranných hodinách od 9.30 do 11.00 hod.
Školské skupiny sa nemusia nikde registrovať, stačí prísť v uvedenom čase. Školská skupina je skupina žiakov alebo študentov s doprovodom pedagóga. Dĺžka návštevy je na vlastnom zvážení. Projekty, ktoré sa predstavia na Maker Faire si možno vopred pozrieť na https://bratislava.makerfaire.com/makers-exhibits/

Vstup zdarma v čase 9.30 – 11.00 hod platí aj pre jednotlivých študentov alebo pedagógov, stačí, ak sa na vstupe preukážu platným preukazom.

Školská skupina sa môže vopred objednať na prehliadku po Maker Faire s komentárom k jednotlivým projektom a to na emailovej adrese: oz.itsk@gmail.com.
Komentovaná prehliadka začne o 10.30 hod. a bude trvať zhruba 45 minút.

Taktiež je tu možnosť (do naplnenia kapacity) prihlásiť sa na workshop 3D tlače v dielni Lab.cafe, ktoré je v priebehu piatku otvorené pre návštevníkov Maker Faire v susednej budove. O možnosti workshopu sa informujte na emailovej adrese create@lab.cafe.

V prípade návštevy v inom čase, môžete využiť zvýhodnené vstupné 2 eur/osoba pre skupiny nad 10 osôb alebo zvýhodnené vstupné pre študentov – 3 eur/osoba. Zvýhodnené skupinové zľavy je možné objednať na emailovej adrese: oz.itsk@gmail.com. Bežné vstupenky sú k dispozícii na stránke TOOTOOT.

Budeme sa tešiť, ak nás budete ďalej sledovať na našich facebookových stránkach
www.facebook.com/MakerFaireBratislava a prihlásite svoju účasť na podujatí na https://www.facebook.com/events/2453738968038938/.

Ďakujeme za záujem o Maker Faire a tešíme sa na vás.

photo: Lukas Neasi